Ruilen en retourneren

Het kan natuurlijk zijn dat het product dat je hebt besteld, niet helemaal aan je verwachting voldoet en dat je het graag wilt ruilen of retourneren.

Ruilen
Wil je een product graag ruilen? Stuur ons dan een mailtje via customerservice@bettybogaers.com onder vermelding van je naam, adresgegevens en geef aan welk product je wilt retourneren en welk product je er graag voor in de plaats wilt ontvangen. Wij verrekenen een eventueel betalingsverschil met je en na ontvangst van het te ruilen product, sturen wij het nieuwe product naar je op.

Retourneren
Je kunt een bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden annuleren. Wij ontvangen graag een bericht van deze annulering op het mailadres customerservice@bettybogaers.com. Na annulering, heb je 14 dagen de tijd om het product ongedragen en in originele staat naar ons terug te sturen naar het volgende adres:

Betty Bogaers BV
Afd. Retouren ovv (# jouw ordernummer)
De Lind 16
5061 HW Oisterwijk

De kosten van de retourzending zijn voor je eigen rekening. Na aanmelding van de retour, zullen wij binnen 14 dagen het bedrag terugstorten mits het product reeds in goede staat ontvangen is.